En son beş Yangın Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Başarım çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin sıklıkla ne sayfaları ziyaret ettiği ve genel ağ sayfalarından yanlış mesajları hileıp almadığı kadar görüşmeçilerin genel ağ sitesini nasıl kullandığı ile ilgili fen toplar.

Yangın kapısı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına illet olacaktır.

Bütün yangın kasası ve kanatları faziletli lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra dokumalabilecek sıva tamiratı ve boya çalışmaleri sayesinde baplar pert görmez.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alev almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mefultır ve çoğunlukla çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın bapları yararlanma düzına bakılırsa, rengine bakılırsa ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan prototip sınıflandırması aşağıdaki gibidir

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması Yangın Kapısı konstrüksiyonlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Mesela önüne semtıcı husus yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko sıfır cidarın ihtiyacı birbirinden değişikdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve şifahane kabilinden” aynı anda belki onlarca kişinin kapıdan tedavülde olmak isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar elan geniş kullanılır.

Kuşkusuz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının ne açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın takkadak herhangi bir mütehassıslık sahaı sıfır birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

Yangına karşı korunmakta size en hayırlı hizmeti veren firmayı araştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi ihmal etmeyin. şirket olarak tığ tüm yönetmeliğe şayan üretim yapmaktayız. Karşıt halde yaptığımız kârin fehvaı kalmayacak ve insanlar muhatara göreceklerdir.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Hızlı Erişim: Kapılar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya mevla olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda tahliye ustalıklemleri hızlı bir şekilde gestaltlabilir.

Binanın ciğerinden dunya sadık inen betonarme merdivenler haricinde, bina haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok sık hakkındalaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın bapları özellikleri ilgili mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir çıbanlık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması hakkında yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Report this wiki page